Mentenanta este necesara, pentru o buna functionare a sistemelor de detectie si avertizare la efractie si supraveghere video,  la parametrii dati de constructor, ele vor  trebui verificate la o anumita perioada de timp, in functie de complexitatea sistemului si obiectiv, de o firmă specializată şi autorizata, în acest domeniu. Mentenanţa are ca scop functionarea corecta a sistemelor, prin intretinere preventiva. În cazul constatării unor defecte sau funcţionări anormale ale sistemelor se anunţă societatea autorizata  care va interveni pentru remediere şi repunerea sistemelor la parametrii dati de constructor.

Avantajul mentenantei regulate a echipamentelor de catre personal calificat il constituie reducerea frecventei incidentelor, prin atenuarea efectelor uzurii echipamentelor. Un alt avantaj este evitarea disconfortului creat de situatii limita si cautari de moment a unui prestator de servicii in intretinerea unor astfel de echipamente.

Service-ul si mentenanta fac parte din gama de servicii integrate de Snake Security.

Conform legislatiei, toti beneficiarii care au instalate sisteme de detective si avertizare la incendiu, au obligatia de a incheia un contract de mentenanta cu o societate specializata si autorizata in lucrari de intretinere in sisteme de Securitate si control acces

© 2019 SNAKE SECURITY SRL | Site dezvoltat de Click Depanari.

Sus