Un interfon inseamna si un plus de siguranta pentru dumneavoastra sau pentru copiii ramasi singuri acasa. In blocuri, interfonul va ajuta sa pastrati curatenia pe casa scarii si sa faceti economii la incalzire.

Montam interfoane pentru scari de bloc dar si interfoane si video-interfoane pentru vile. Accesul se face cu cartela optica. Cititorul de cartele, incorporat in panoul de apel, recunoaste doar cartelele alocate in prealabil de catre instalator (purtatoare ale unui anumit cod).

Instalatia pentru o scara de bloc cuprinde: panoul de apel, sursa de alimentare, acumulator, distribuitoare, posturi de apartament, yala, amortizor hidraulic pentru usa. Panoul de apel permite apelarea apartamentului dorit, efectuarea convorbirii si deschiderea usii, cu cartela potrivita.

Daca se doreste comunicatie duplex (in ambele sensuri) sau comunicarea intre posturile interioare (intercomunicare), foarte potrivite sunt (video-)interfoanele Farfisa. Acestea sunt foarte elegante, durabile si disponibile intr-o gama larga de modele. Se pot configura sisteme foarte diverse, in functie de cerintele utilizatorilor.

Sistemul poate contine unul sau mai multe posturi interioare, cu apelarea individuala a fiecaruia sau cu apelarea simultana a tuturor; la un post exterior de video-interfon, se pot monta mai multe posturi de interior (monitoare) sau combinatii de monitoare cu posturi simple.

Interfoanele din clasa Farphone confera libertate mainilor dumneavoastra, fiind interconectate prin 2 fire nepolarizate. Se pot monta pe birou sau pe perete. Gama are 2 subcategorii: clasa A si clasa C, componentele din acestea nefiind compatibile intre ele.

Clasa A este pentru aplicatii publice, vizibile (birouri publice), intr-un singur sens (camera copilului, monitorizare interna, etc), sau dublu sens (birou catre birou, oficiu vanzari-magazie, casa-garaj, etc). Se pot interconecta maximum 4 unitati.

Clasa C ofera utilizatorilor intercomunicare selectiva, fiind indicata pentru conversatii private de la birou la birou. Se potriveste unor aplicatii  cu pina la 4 posturi. Conversatia este absolut privata.

Exista si interfoane wireless (fara fir). Farphone 1000 permite pina la 3 conversatii independente si simultane. Vine complet dotat cu controale de ajustare a volumului, buton de pornire/inchidere, buton de apelare si comutator de canal (A, B, C). Nu necesita montare.

© 2019 SNAKE SECURITY SRL | Site dezvoltat de Click Depanari.

Sus