SNAKE SECURITY ofera mai mult decat magazinele online, unde cumparati produsul, apoi cautati o societate avizata care sa-l instaleze, la prima impresie pare ca ati facut o afacere buna, dar cand veti avea nevoie de orice interventie pe parcursul garantiei veti avea nevoie de timp pentru telefoane discutii inteminabile despre cum s-a intamplat sa se defecteze.

Oferim servicii complete

  • Consultanta
  • Configurare system
  • Proiectare
  • Cablare
  • Instalare echipamente
  • Punere in functiune system
  • Garantie pe lucrare si echipamente

Simplu si fara bataie de cap, nu ma apelati la alte firme avizate sa instaleze sisteme de securitate, nu va mai complicati cu transportul echipamentelor cu societati  de curierat si nu in ultmul rand, nu ramaneti descoperit fara sistemul de alarma sau supraveghere video, zile interegi, noi schimbam produsul pe loc, fara alte comlicatii.

Suntem diferiţi de celelalte firme din domeniul securitãţii mai întâi prin diversitatea produselor şi apoi prin serviciile furnizate.

SNAKE SECURITY vă stă la dispoziție pentru consultanță în implementarea sistemelor de alarmă și supraveghere video adaptate nevoilor dumneavoastră. Consultanța se va face la solicitarea beneficiarului, la locația acestuia.
Sugestiile clienților noștri contează și încercăm să fim cât mai receptivi la ideile acestora, ajungând împreună la cea mai buna soluție de securitate.
Vă stăm la dispoziție pentru întrebări și nelămuriri în legătură cu sistemele de securitate pentru a vă putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Instalare

Montarea sistemelor de securitate trebuie facută de o firmă licențiată, cu personal specializat și avizat de Poliția Romană.
Sistemele de securitate diferă de la client la client, fiecare având particularități aparte, cu o componentă aparte. Pentru a se ajunge la o soluție cât mai bună pentru protejarea unei locații, fiecare element de detecție sau supraveghere video va fi amplasat într-o poziție cât mai eficientă.

Serviciile de consultanţã ne ajutã sã vã recomandam, care este cel mai potrivit sistem de securitate pentru protejarea intereselor dvs. şi sã adaptãm orice produs în funcţie de nevoile şi cerinţele dvs. Inginerii noştri proiectanţi, atât din domeniul securitãţii mecanice cât şi din cele ale securitãţii electronice şi IT, vin în întâmpinarea necesitãţilor clientului şi creeazã proiectul special pentru fiecare lucrare în parte.
De exemplu, în cazul produselor specifice securitãţii mecanice (seifuri de casierie, seifuri de date şi documente, seifuri de chei şi sigilii, camere de tezaur), produselor li se pot instala diferite accesorii, în funcţie de cerinţele clientului: încuietori, rafturi, sertare, compartimente interioare cu închidere proprie

În ceea ce priveşte sistemele electronice de securitate,adaptarea la nevoile clientului înseamnã întocmirea unui proiect care va fi ulterior aprobat de Inspectoratul General al Poliţiei pentru fiecare sistem în parte:((daca este necesar) Sistem de Supraveghere cu Televiziune cu Circuit Închis – CCTV, Sistem de Control Acces, Sistem de Detecţie la Incendiu, Sistem de Interfonie, Sistem de Sonorizare etc.
Experienţa acumulatã de-a lungul anilor îi recomandã pe specialiştii noştri ca adevãraţi profesionişti, capabili sã rezolve orice problemã în cel mai scurt timp posibil. Aceştia se ocupã şi de iniţierea şi pregãtirea clienţilor în vederea utilizãrii corespunzãtoare a produselor instalate de societatea  noastrã.

Sistemul de detectie si avertizare la incendiu, poate este cel mai important in cladirea unde va desfasurati activitatea profesionala sau cladire rezidentiala, fara exagerare, un system de detectie la incendiu, va poate salva viata si bunurile de valoare, ba chiar si constructia in sine. Poate la primul impuls veti gandi ca este o investitie inutila si costisitoare, dar daca ne gandim la ce riscuri ne supunem in fiecare zi, merita sa ne protejam familia si bunurile. In majoritatea cladirilor, sistemul de detective si avertizare la incendiu, este obligatoriu, asta nu inseamna ca in cladirile care au ca destinatie odihna personala, nu se preteaza pentru un system de protective impotriva incendiului. Ne putem ocupa de absolut tot ce inseamna system de alarma la incendiu, precum: Scenariu de incendiu, vizat de un verificator autorizat, proiectarea sistemului, cablarea, instalarea echipamentelor, punerea in functiune si instruirea beneficiarului

SNAKE SECURITY dispune de echipe competente de instalare-montaj şi service, firma noastrã poate asigura transport pentru produsele comandate, garanţie prelungitã şi asistenţã tehnicã gratuitã la montaj. Pentru produsele instalate de noi, în cazul unor defecţiuni de fabricare, oferim garanţie. Garanţia poate fi asiguratã pentru o perioadã cuprinsã  între 1 şi 3 ani, dar, la cerere, se poate asigura şi service postgaranţie. Sau mentenanta a tuturor sistemelor de Securitate, indifferent ca este system de avertizare la efractie, control acces sau alarma la incendiu

© 2019 SNAKE SECURITY SRL | Site dezvoltat de Click Depanari.

Sus