Portile de intrare automate reprezinta solutia optima în domeniu, ele asigurând un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.

usa-de-garaj-automata
Confera o închidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare în cazul întreruperii curentului electric.

Societatea noastra va mai ofera un pachet de servicii care include consultanta, montajul, service in garantie si post garantie la un pret deosebit de competitiv.

Automatizarile pentru porti ofera un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul, in special al autovehiculelor.

Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton pe telecomanda.

Un sistem complet de automatizare a portii contine: unul sau doua motoare, unitatea de comanda, 2 telecomenzi tricanal, fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii), antena radio, lampa de control.

Sistemul se actioneaza din telecomanda, dar poate fi actionat si manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie personalizata  isi dovedeste utilitatea mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu curent.

Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si domenii de utilizare. Astfel, specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de poarta (batanta sau glisanta), de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionista.

Pentru stabilirea variantei optime se tine cont de: modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

Pe portile batante se pot monta motoare liniare, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Acolo unde constructia portii nu permite, sau nu doriti sa modificati aspectul acesteia, se aleg motoare ingropate in pamant, in carcase inoxidabile.

Motorul pentru portile glisante are o constructie speciala, fiind necesara si o cremalier

© 2019 SNAKE SECURITY SRL | Site dezvoltat de Click Depanari.

Sus